Mersin Metropolitan Municipality Condolence Tent

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taziye Çadırı: Acıya Destek, Dayanışmaya Güç!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, taziye süreçlerinde vatandaşlara destek olmayı ve dayanışmayı sağlamak amacıyla "Taziye Çadırı" projesini hayata geçirdi. Acıların paylaşıldığı bu zorlu süreçte, Mersin halkının yanında olan belediye, taziye evlerinin yerine kurduğu çadırlarla, vatandaşların acılarını paylaşmayı ve destek olmayı hedefliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taziye Çadırı projesi, acı bir kaybın ardından geride kalanların taziyeleri kabul etmeleri ve destek arayanlara bir merkez olması amacıyla tasarlandı. Çadırlar, şehrin farklı bölgelerinde, erişilebilir ve kolay ulaşılabilir noktalara kuruldu. Bu sayede, vatandaşlar taziye sürecini daha rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilecekler.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, Taziye Çadırı projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Acılarımızı paylaşmak, zor anlarda bir arada olmak toplum olarak önem verdiğimiz değerlerden biridir. Taziye Çadırı projemizle, vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak, yanlarında olmak ve destek sağlamak istiyoruz. İnsanların taziye sürecinde ihtiyaç duydukları desteği sağlamak ve birlikte güçlenmek için çadırlarımızı kurduk. Acılarına ortak olmak isteyen herkesi Taziye Çadırlarımıza bekliyoruz." dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taziye Çadırı, modern ve rahat donanımlara sahip bir ortam sunuyor. Ferah bir atmosferde taziyelerin kabul edildiği çadırlarda, aileler ve yakınlar, acılarını paylaşmanın yanı sıra bir araya gelerek destek ve moral bulma imkanı da bulacaklar. Çadırlarda, profesyonel ekiplerce hizmet verilerek, taziye sürecinde ihtiyaç duyulan her türlü yardım sağlanacak.

© Copyright 2023 Murat Filo ®

Web Design Digital Küre®

en_US
Scroll to Top
Bilgi Almak İçin Yazın
Ürün Hakkında Bilgi Almak İçin Yazınız.
TENTSAN® | Gaziantep Çadır
Merhaba 👋
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?